Vrei să-i atragi atenția, dar nu știi cum?

O cunoștință mi-a povestit cum soțul ei voia că în fiecare duminică după-amiază să urmărească meciurile la televizor sau la orice alt sport, iar ei nu-i plăcea niciun sport. El era atât de acaparat de ce viziona încât uita complet că există soția sau copiii. 

Ba chiar mi-a povestit că odată a stat în picioare în fața soțului și a spus: 

“Cristi, nu mă simt deloc bine. Simt că mor! “

El, fără să ridice privirea de la ecranul televizorului, a zis: “Îhî, asta-i frumos, dragă.”

Asta mi-a amintit că și eu am petrecut multe după-amieze plângându-mi de milă, atunci când soțul meu nu-mi dădea atenția dorită și petrecea timp pe rețelele de socializare, sau fiind atent la un mesaj pe care îl scria, o ofertă sau la orice numai la mine nu…

Întotdeauna când eram furioasă mă apucam să fac curățenie prin casă, să mă agit, să mă învârt în jurul lui cu aspiratorul în mână și făcând mare caz cât de greu munceam eu, în timp ce desigur trânteam orice ușă sau sertar aveam ocazia. 

Acum știu că făceam această curățenie pentru a-l face pe el să se simtă vinovat.

Încercam, bineînțeles să-i captez atenția, dar el abia dacă mă observa. Atunci renunțam, mă duceam în baie, mă așezam pe marginea căzii și plângeam, cu cât plângeam mai tare, cu atât mai mult îmi era milă de milă. 

De ce femeile plâng deseori în baie? Pentru că acolo vor găsi o oglindă mare și după ce a plâns destul, să se ridice și să se uite lung la ea să vadă cât de jalnic arată. De multe ori după ce mă vedeam, plângeam din nou.

Concluzia este că acest mod de a-i atrage atenția soțului meu nu a funcționat! Mă oboseam emoțional și în final ajungeam să-mi fie rău fizic din cauza emoțiilor greșite pe care le aveam. 

Ca să schimbi modul celuilalt de a te vedea și pentru a-i atrage atenția trebuie mai întâi să nu-ți mai plângi de milă, să te iubești tu pe tine, să te vezi tu pe tine așa cum ești cu adevărat, așa cum Dumnezeu te-a creat, adică într-un mod perfect și apoi te va vedea și el. 

 Cui îi plac oamenii care își plâng de milă? Știi acea prietenă care de fiecare dată se plânge? Nu-i așa că ai început să o eviți? 

Eu fug de oamenii care-și plâng de milă și nu vor să rezolve situația în care se află. 

Dacă ACUM tu vrei să rezolvi situația în care te afli, rezervă o sesiune de caching cu mine în care să căutăm soluții.

Link pentru rezervare: https://bit.ly/anrcoach

S-ar putea să îți placă și

DESPRE MINE

Misiunea mea este să te ajut să te REÎNDRĂGOSTEȘTI de partenerul tău rezolvând adevărata problemă, odată pentru totdeauna, fără consiliere sau terapie de cuplu, simplu și eficient prin COACHING RELAȚIONAL.

CONECTEAZĂ-TE

Shopping Cart