Super Puterea TA

De curând mentorul meu, Adrian, m-a provocat să-mi găsesc Super Puterea mea

 „Să găsesc ce ?????”

„Găsește-ți super puterea ta. Acel ceva în care tu excelezi, acea abilitate la care ești foarte buna și de care te poți folosi pentru a-i ajuta pe cei din jurul tău” Îmi răspunde el

Stand puțin pe gânduri, mi-am dat seama ca am într-adevăr o super putere și ca fie din noi avem o super putere

În cazul meu ACTIUNEA este super puterea mea. Sunt un om de acțiune, îmi place să mă implic în proiecte, să fac lucruri și să am rezultate.

A fost dintotdeauna așa? NU! Acțiunea înseamnă responsabilitate, alegere și gestionare. Poți să acționezi Proactiv sau reactiv.  Și să stai pe canapea la TV este tot o acțiune.

Știi momentul acela când nu ai chef să faci lucruri, pentru ca acestea te scot din zona de confort? Și preferi să faci orice altceva? Dar apoi la finalul zilei când tragi linie simți ca nu ai făcut nimic? Și atunci apare sentimentul de vina, frustrare, stima de sine scade…

Mă uitam la colegi și vedeam rezultatele lor și voiam și eu. Eu făceam ce făceau ei? NU!

Am ales să ies din aceste stări și să încep să acționez. Pentru ca am înțeles ca eu am un destin, iar destinul meu este să schimb vieți.

Destinul NOSTRU este să schimbam vieți. Oamenii au nevoie de oameni.

Cu aceasta idee în minte mi-am creat un program strict de „munca”, cu pauze de odihna, de mișcare care să mă încarce de energie

Mi-am dorit să ajut oamenii cu obiectivele și atingerea obiectivelor, cu obiceiurile și planificarea lor, apoi să îi ajut și în comunicare, dar și în relații, în același timp să îi ajut să își crească stima de sine.

Multe arii, multe provocări, buummm creierii mei erau varza la propriu :))

Următorul lucru care l-am făcut a fost să înțeleg în ce  arie sunt eu experta.

În cazul meu este partea de relații, am o căsnicie minunata, am un soț extraordinar.

Relația cu părinții mei s-a îmbunătățit extraordinar de mult. Am învățat în ultimii 3 ani să îi iert, să îi accept și mai mult decât atât să îi iubesc.

Acum tot ce fac este să împărtășesc cu oamenii procesul prin care eu am trecut, prin care eu am crescut și prin care eu am evoluat ca femeie, ca soție, ca fiică, ca soră, ca antreprenor

Oamenii sunt nerăbdători să afle aceste informații.

Atunci când faci totul cu integritate, când ești corelat cu mintea și sufletul tău, să acționezi devine atât de simplu

Dacă încă nu știi de unde să începi, poți începe cu cei 3 pași:

1 Să ai un program strict de munca.

2 Să îți descoperi aria în care tu excelezi.

3 Să te axezi doar pe aceea

Care este abilitatea în care tu excelezi? Caut-o și acționează pe baza ei! și accepta aceasta abilitate cu responsabilitate.

S-ar putea să îți placă și

DESPRE MINE

Misiunea mea este să te ajut să te REÎNDRĂGOSTEȘTI de partenerul tău rezolvând adevărata problemă, odată pentru totdeauna, fără consiliere sau terapie de cuplu, simplu și eficient prin COACHING RELAȚIONAL.

CONECTEAZĂ-TE

Shopping Cart