Cum să-ți schimbi relațiile la 180 de grade în doar 10 săptămâni

Descoperă cele 10 practici  pentru construirea unor relații extraordinare

Vrei să simți și să poți manifesta fericirea în relațiile tale?

De câte ori nu ai visat cu ochii deschiși la amintirea partenerului când te săruta de parcă era prima dată?

La sentimentul de iubire pe care îl simțeai când mama ta făcea desertul tău preferat?

La împlinirea când copilașii tai se agățau de gâtul tău?

Dar timpul a trecut, soțul de abia dacă îți mai aruncă un pupic prietenesc,  copilașii au crescut și nu vor să fie văzuți îmbrățișându-și mama…

Simți poate că nu înțelegi ce s-a întâmplat cu tine, ce piesă lipsește din tabloul tău și ai ajuns într-o monotonie în care treningul a devenit vestimentația de ocazie pe care îl îmbraci cât ieși pana la magazin?

Zile, luni, ani de schimbări și dintr-o data te gândești care este scopul tău. Care este menirea ta?

Prietenii îți spun ce norocos ești că ai o soție ca ea, prietenele îți spun cât de norocoasă ești cu copilașii tăi, în schimb ceva totuși te nemulțumește

Și totuși nu înțelegi ce s-a întâmplat cu tine, unde sau când te-ai pierdut? Cum de alți oameni au succes în tot haosul din jur, și reușesc să fie fericiți? Cum de alte cupluri ajung să se sprijine și amândoi ajung să manifeste fericirea, prosperitatea și abundența?

Nu te descuraja... Am o veste bună pentru tine!

Află care sunt cele 5 mai importante relații ale unei vieți împlinite și care sunt cele 10 practici zilnice pe care și tu le poți aplica pentru ca relațiile din viața ta să fie unele fericite și împlinite

#1: RELAȚIA CU TINE ÎNSUȚI

#2: O RELAȚIE SPECIALĂ CU DIVINITATEA

#3: RELAȚIA CU PARTENERUL DE VIAȚĂ- SECRETUL RELAȚIILOR FERICITE

#4 RELAȚIA CU PĂRINȚII

# 5 RELAȚIA CU COLEGII ȘI PRIETENII

Ce vei obține din aceste 10 sesiuni?

MAI MULT DE ATAT...

BONUS #1 ÎN VALOARE DE 350 RON

Provocarea de 10, în care zilnic pentru cele 10 săptămâni îți voi fi aproape și te voi provoca susținut pentru ca de la o săptămâna la alta să putem avea rezultate scalabile și statistici pentru a știi ce putem îmbunătăți pe parcurs
 
 
Acest bonus este special creat pentru tine intr-un grup de telegram în care zilnic vei alege o provocare pentru tine
 
 
Ai citit bine, tu îți alegi provocarea pe care vrei să o faci și tot tu o să poți împărtăși cu noi rezultatul tău, iar eu îți voi fi suport pentru a monitoriza cum funcționează pentru tine acest sistem
 
 
Informații găsești și cu și fără mine, eu nu sunt aici pentru ca tu să plătești informația, eu sunt aici ca tu să îmbrățișezi procesul și să ai rezultatele dorite în viața și în relațiile tale.
 
 

BONUS #2 ÎN VALOARE DE 500 RON

COACHING PERSONAL CU MINE

Atunci când vorbim despre partea noastră personala și sentimentală, știu ca oricât am vrea să ne deschidem în public, oricât de multă încredere am avea… avem de asemenea și rețineri
 

 

Scopul meu este de a crea un mediu cât mai confortabil și cât mai sigur pentru tine, de aceea, pentru ce nu poți împărtăși în sesiunile de grup, vei avea o sesiune de coaching/ mentorare 1 la 1 cu mine.
 

 

Asta înseamnă că pentru o ora, vom fi doar noi 2 și vom discuta pe subiectul ales de tine și în funcție de necesitățile tale.
 

 

Această sesiune se va programa de comun acord în funcție de timpul tău și al meu
 
 
Dacă deja ai sesiuni de coaching/mentorare cu mine. Ți se va adăuga și aceasta, deci NU PIERZI NIMIC!
 

Ce primești concret dacă te înscrii acum:

VALOAREA TOTALA 1,599 RON

DEBLOCHEAZĂ ACCESUL PE VIAȚĂ CU DOAR 297 LEI

Ce spun membrii din cursurile lui Alina Nedelcu?

Sunt recunoscătoare pentru că am întâlnit-o pe Alina Nedelcu!

Colaborarea cu Alina m-a ajutat să mă regăsesc din nou pe mine, să pot să acționez cu curaj, fără frică, fără teamă și mai ales cu încredere în mine.

Alături de Alina am reușit să-mi schimb mentalitatea de la „nu pot”, „nu sunt în stare” la „pot” și „sunt în stare”. Tot alături de ea am învățat să gestionez reacțiile mele în discuțiile cu ceilalți, mai ales în discuțiile contradictorii, fără să mai simt teamă, presiune, furie. Fără să simt cum pulsul o ia razna. Asta a schimbat reacții, a schimbat relațiile pe care le am cu ceilalți și mai ales în relațiile cu oamenii cei mai dragii mie: soțul și copiii mei.

Alina a mai făcut ceva, cel mai important lucru: m-a ajutat să mă apropii și să înțeleg nevoia mea de Dumnezeu, și fără să mai simt vinovăție, teamă, frică, să mă duc la El și să-i cer ce am nevoie, căci știu că mă ascultă.

 

Mi-as dori ca oamenii să o cunoască pe Alina și să aibă încredere în ei, că prin proces și ei vor reuși.

Eu am acceptat procesul, l-am aplicat și am reușit

Liliana Truță, București 

Alina mi-a schimbat viața! 

Datorită colaborării cu Alina Nedelcu am reușit să gestionez mult mai bine discuțiile conflictuale cu părinții mei, dar și cu prietenii mei. Am reușit să-i înțeleg mult mai bine pe cei din jurul meu și să îmi schimb atitudinea, ceea ce a dus către relații mult mai consistente și împlinite.

Alina m-a ajutat de asemenea să trec peste credințele mele limitative și toate gândurile ce mă țineau pe loc atât pe plan personal cat și profesional.

Lucrând cu Alina am reușit să îmi gestionez mult mai bine timpul, să-mi stabilesc prioritățile și cel mai important lucru, am învățat să îmi creez un plan de acțiune pe care l-am urmat și care m-a ajutat să duc la bun sfârșit toate proiectele mele.

Alexandru Matescu, Turceni

Shopping Cart