ReDISCoperire în Cuplu

Explorarea Fascinantă a Tipologiilor Comportamentale în Cuplu” 

47 RON

157 RON

Economisești 70 % (110 RON)


FORMAT PROGRAM

Masterclass Online

DURATĂ PROGRAM

2 ore

TEMATICĂ PROGRAM

Dezvoltare Relațională

"

M-a impresionat cât de ușor ai făcut să-mi dau seama cine sunt și am putut să recunosc tipologia soțului meu, cât și a băieților mei. Acum știu cum să vorbesc pe limba lor, dar și cum să-i ajut ca ei să comunice corect cu mine. Deși mai apăreau conflicte și neînțelegeri acum știu cum să mă repoziționez și să le gestionez. În plus știu cum să mă folosesc de punctele mele forte pe care le-am conștientizat aici, dar și cum să-mi îmbunătățesc punctele oarbe.


Mariana Trandafir

Te-ai simțit vreodată "defect"? Ca și cum nu ești suficient sau destul de bun pentru părinți, profesori, partenerul de viață?


Sunt momente în care simți că nimeni nu te înțelege, că parcă ai vorbi o limbă străină pe care ceilalți nu o înțeleg? 


Eu așa m-am simțit până la vârsta de 26 de ani. Prima dată când am fost pusă față-n față cu tipologia comportamnetală am înțeles că nu sunt deloc defectă, ba chiar perfect normală. Mi-am înțeles punctele forte, punctele slabe, abilitățile naturale și am învățat prin a mă înțelege pe mine cum să comunic cu cei din jurul meu. 


Fiecare dintre noi suntem diferiți, însă predictibil de diferiți. 


Dacă ai nevoie să te cunoști, să te înțelegi și să-i înțelegi pe cei de lângă tine- familie sau colegi de muncă prin tipologia comportamentală D.I.S.C. poți face toate astea. 


Este o metodă simplă și extrem de eficientă. 

CE VEI OBȚINE PRIN ACEST PROGRAM:

  • Vei învăța detaliile importante despre fiecare temperament în parte și cum să recunoști oamenii în funcție de acesta.
  • Vei descoperi tehnici și strategii eficiente de a relaționa corect cu cei din jur. 
  •  Prin exemple concrete vei vedea cum 2 persoane sunt predispuse de a fi împreună sau nu.
  • Vei dezvolta abilități de gestionare a conflictelor.
  • Vei avea claritate pentru a te cunoaște și cum te poți folosi de punctele tale forte.

Acum ai ocazia pentru 2 ore să participi la acest Masterclass, "ReDISCoperire în Cuplu", care este o oportunitate unică de a te cunoaște pe tine însuți și pe partenerul tău într-un mod profund și autentic. Vei avea șansa să explorezi tipologiile comportamentale ale fiecăruia și să înțelegeți mai bine modul în care interacționați și comunicați în cuplu.

În cadrul acestui curs, vei descoperi cum să înfrunți cu curaj și fără judecăți tiparele comportamentale care vă pot crea obstacole în relație. Vei învăța cum să transformi potențialele conflicte în oportunități de creștere și de a vă apropia mai mult unul de celălalt.

Veți învăța modalități practice și aplicabile pentru a vă îmbunătăți comunicarea, încrederea și intimitatea, creând astfel o bază solidă pentru o relație sănătoasă și fericită.

Participarea la acest masterclass va aduce un suflu nou în relația ta și vă va oferi un cadru în care să explorați și să vă redescoperiți reciproc.

Mai ai de făcut un singur pas! 

Dă click pe butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ" pentru a cumpăra 

ReDISCoperire în Cuplu acum.

47 RON

197 RON

Economisești 70% (110 RON)


Notă: La check-out, veți obține acces digital instantaneu. Detaliile dvs. de conectare pentru toate programele digitale vor fi furnizate prin email.

Vă rugăm să verificați din nou căsuța de inbox și spam dacă nu ați găsit detaliile de conectare.

>