Punct și de la capăt: Schimbă Energia, NU partenerul
 

Învață să rezolvi problemele din trecut

697 RON

1597 RON


FORMAT PROGRAM

Curs Online

DURATĂ PROGRAM

3 ore 

TEMATICĂ PROGRAM

Dezvoltare Relațională

"

Sunt tare recunoscătoare căci am reușit să identific piedicile și să avansez în mod concret prin pașii pe care i-am parcurs. Apariția rezultatelor m-au făcut să continui. 

Am câștigat în determinare, în eficiență și am înlocuit frustrarea cu bucurie, bucuria de a reuși să fac lucruri pe care înainte nu reușeam să le fac, bucuria de a termina lucuri pe care le lăsasem începute și bucuria de a trăi fiecare zi cu sarcinile și provocările sale.Cristina Roșu

Punct și de la Capăt: Schimbă Energia, NU partenerul este un program creat special pentru a te ajuta să armonizezi relația cu partenerul de viață prin a rezolva neînțelegerile din trecut odată pentru totdeauna.


Cât timp neÎNȚELEGERILE din trecut sunt încă un subiect prezent în relația de cuplu, înseamnă că acestea nu sunt rezolvate, prin urmare continuă să vă rănească și să vă țină la distanță unul de celălalt. 


Înlocuirea partenerului/ partenerei NU este o SOLUȚIE... 


Atunci cum rezolvăm?

Cum te va ajuta acest program să rezolvi problemele din trecut?

  • Setează limite corecte: vei învăța să setezi limite cprecte între tine și jumătatea ta.
  • Iartă trecutul: învață să faci pace cu problemele din cuplu din trecut, pentru a putea trece peste acestea.
  • Învață CUM să devii persoana care erai la începutul relației, pentru ca și jumătatea ta să redevină persoana de care te-ai îndrăgostit. 
  • Află în ce măsură Relația cu părinții influențează relația de cuplu.  

Deși pare simplu ca atunci când apar neînțelegerile să schimbi partenerul, de fapt aceasta nu este soluția. Problemele nerezolvate, vor apărea și în următoarea relație până când vei învăța lecțiile pe care le ai de învățat. 

Scopul relației de cuplu este de a ne ajuta să ne dezvoltăm. Partenerul de viață apasă butoanele care ne dor pentru a ne ajuta să evoluăm și nu face asta pentru că vrea, ci pentru că asta este misiunea sa în viața ta, precum și tu faci același lucu cu partenerul tău de viață fie că realizezi sau nu. 

De ce? Pentru că asta este misiunea ta: să-l ajuți să evolueze. 

Învățând să vedem lucrurile dintr-o perspectivă nouă, învățăm să schimbăm energia din cuplu. 

Dă click pe butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ" pentru a cumpăra 

Punct și de la Capăt: Schimbă Energia, NU partenerul acum.

697 RON

1597 RON


Notă: La check-out, veți obține acces digital instantaneu. Detaliile dvs. de conectare pentru toate programele digitale vor fi furnizate prin email.

Vă rugăm să verificați din nou căsuța de inbox și spam dacă nu ați găsit detaliile de conectare.

>