FERICIȚI ÎMPREUNĂ
„Când acasă nu-ți e bine, nu ți-e bine nicăieri… Învață să aduci fericirea în casa ta!” 

Transformă-ți relația dureroasă într-o poveste de succes cu cursul nostru online!

Simți cum relația ta de cuplu suferă în tăcere, iar frustrările și neînțelegerile se adâncesc?  Fie că este vorba despre diferențe de comunicare, neînțelegeri constante sau pierderea conexiunii emoționale, sunt aici pentru a explora împreună aceste cauze și pentru a găsi modalități de a le depăși, ajutându-te să-ți regăsești fericirea într-un parteneriat sănătos.

Agitația interioară te cuprinde în momentele în care te simți blocat și nu știi ce pași să urmezi pentru a îmbunătăți relația ta? Îți ofer ghidajul și sprijinul necesar pentru a depăși această agitație și a-ți recăpăta echilibrul emoțional.

Prin cursul online Fericiți Împreună îți ofer o structură clară și eficientă pentru a rezolva problemele din relația ta de cuplu. Vei obține claritate, vei crea un mediu sigur și vei învăța să comunici eficient, punând bazele unei relații sănătoase și fericite. Descoperă cum să transformi durerea într-o soluție durabilă și cum să îți construiești o relație de cuplu înfloritoare.

Ofertă specială! Începe acum și beneficiază de 81% reducere!


Beneficii

Devino parte din Programul "Fericiți Împreună" și te vei bucura de următoarele avantaje:

Claritate

Ai nevoie să îți cunoști foarte bine care este obiectivul tău legat de relația ta de cuplu. Iar pentru asta ai nevoie să vezi care sunt adevăratele probleme, pentru a le rezolva este necesar să ai o hartă cu toți pașii pe care

îi vei face și astfel să nu te mai confrunți cu acele probleme.


Claritatea este primul pas către reușită!

Siguranță

Acum că ai claritate legat de scop, probleme și pașii de acțiune, ai nevoie de un mediu sigur și să te simți în siguranță, pentru a-ți ieși din zona ta de confort și de a face tot ce este necesar pentru îmbunătățirea relației tale de cuplu.


Când te simți în siguranță totul devine mai ușor!


Încredere

Dacă vrei ca acest program să funcționeze, ai încredere în proces și ai încredere în mine. Asta înseamnă să avem o relație bazată pe sinceritate. Eu îți promit că mereu o să fiu sinceră cu tine, chiar dacă uneori sinceritatea o să doară. Nu vei auzi ce vrei, ci ceea ce trebuie să auzi pentru a reuși.


Ai încredere în proces!

Practic

Programul Fericiți Împreună îți pune la dispoziție toți pașii necesari pentru ca tu să ajungi să ai relația de cuplu mult dorită. Prin urmare beneficiezi de 3 luni în programul de coaching de grup, asta înseamnă:


- peste 12 ore alături de mine și participanții programului
- 23 de ore de învățare și aplicare
- acces la platforma de cursuri și înregistrările sesiunilor
- 2 sesiuni 1:1 de coaching personal cu mine


Tot ce ai nevoie pentru ca relația de cuplu să se îmbunătățească. 

Ce spun participanții

Alexandra Vlad

Am învățat să ascult ce are de spus soțul meu, să fiu mai calmă și mai tolerantă, însă datorită ție am învățat să comunic cu el, înainte nu știam cum să discut și mă închideam în mine, eram rea și supărăcioasă. Știam că o să-l pierd dacă nu se schimbă ceva.

Mădălina

Viața mea arăta confuză. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu mine..de ce aveam anumite stări și de ce lăsam anumite lucruri să mă afecteze mai mult.. Nu înțelegeam de ce eram supărată pe mine însămi..


Prin programul Fericiți Împreună am început să-mi recăpătat încrederea în mine și să-mi ies din acele stări în care eram..Am început să mă înțeleg mult mai bine cu soțul și să fiu capabilă să-l ascult și înțeleg mai mult. ❤️


Te recomand pentru că ești o femeie minunată, care știe să asculte și care știe mereu ce să spună astfel încât să facă omul să se simtă mult mai bine cu el însuși. Ești o persoană răbdătoare și foarte dedicată.


Îți mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și prietenia ta! 🙏🤗

Andrei Hleba

Alina, îți mulțumesc că datorită ție și a programului am reușit să constizez și să valorific ceea ce ofer și primesc în relație.
Înainte de a începe programul simțeam că cerșesc iubire.

Dar am văzut că dacă doar recunosc ce am nevoie față de partenera mea și am grijă să ofer înainte ca ea să-mi îndeplinească așteptările lucrurile se întâmplă ! E nevoie să ofer ce are ea nevoie și am învățat să discutăm despre cei avem nevoie fiecare și să conștientizăm fiecare ce am primit deja.

Intimitatea dintre noi s-a aprofundat, este mult mai deschisă și relațiile intime sunt mai dese.

Comunicarea dintre noi e mai deschisă pentru că multe dintre gânduri și dorințe le ascundeam de ea sau le păstram pentru mine și reactionam pe pilot automat.

Am început să facem mai multe activități împreună, să petrecem mai mult timp împreună, mergem mai des în vacanțe, avem parte de cine romantice la restaurant. Am început să am grijă de casă, am realizat că pentru ea este important să o ajut.

Mai apar discuții dar acum știu să o iau în brațe, să îi vorbesc calm și să o asigur că este acultată și auzită, iar ea îmi oferă aceleași lucruri.

Structura cursului

BonusURI

1
Workshopul Sparge Gheața

Este un workshop transformațional în care combinăm învățarea cu joaca, ceea ce face ușoară deschiderea partenerului către coaching.


Faptul că vei interacționa cu alte cupluri îți oferă șansa să cunoști și alte persoane care se confruntă cu aceleași provocări și temeri ca ale tale. 


Prin acest joc vei învăța să căutați împreună soluții la neînțelegerile voastre. (valoare 200 €)

2
Reaprinde Flacăra Pasiunii -
 Provocarea de 90 de zile

Pasiune nu înseamnă doar sex, însemnă să te conectezi cu celălalt, să îi înțelegi emoțiile, trăirile, nevoile. 


Este de asemenea o provocare care să vă binedispună în timp ce vă va provoca să vă descoperiți. (valoare 200 €)
3
Coaching 1:1

2 sesiuni de coaching 1:1 cu mine în care să te ghidez personal, pentru că știu și înțeleg că unele situații au nevoie de mai multe informații pentru a fi clarificate cât și de soluții personalizate.


În plus știu că sunt lucruri pe care nu le poți discuta liber și deschis în public. Tocmai de aceea în aceste două sesiuni atenția mea îți va fi dedicată 100% într-un spațiu confidențial și de încredere. (valoare: 600 €)


Despre Coach

Alina Nedelcu

Sunt Alina Nedelcu și ajut oamenii să descopere fericirea alături de partenerul de viață.

Sunt coach, trainer și speaker certificat Maxwell Leadership Certified Team, consilier în dezvoltare personală și consultant comportamental prin metoda Maxwell D.I.S.C.

Misiunea mea este să împuternicesc și să susțin oamenii să obțină stabilitate, încredere și fericire în relația lor de cuplu!

Ce spun clienții despre Alina

MARIANA TRANDAFIR

Alina ,vreau să-ți mulțumesc pentru că prin felul în care tu mi-ai explicat raportul comportamental m-ai făcut să înțeleg ce fac bine, ce fac mai puțin bine, cum pot să devin cea mai bună versiune a mea și mai ales că m-ai ajutat să vad acele puncte oarbe pe care eu nu le vedeam și din cauza cărora mi-am periclitat relația cu soțul și cei 2 copii.

Prin acest proces de coaching și prin profesionalismul de care tu ai dat dovadă la fiecare sesiune m-ai ajutat să găsesc resurse și soluții acolo unde eu vedeam doar probleme. Deși tu nu ai încă copii, prin perspectiva pe care mi-ai dat-o m-ai ajutat să îmbunătățesc relația cu cei doi copii, unul adolescent și celălalt fiind deja adult. Astăzi mă bucur de o relație frumoasă și fericită alături de soțul meu și am învățat să profităm la maxim de momentele împreună.

Ești minunată și abia aștept să trec la următorul nivel alături de tine printr-un nou proces de coaching!

ANDREEA IACOB

Atunci când am început să lucrez cu Alina, eram speriată, furioasă, nu îmi plăcea cine devenisem și nu îmi plăcea de oamenii din jurul meu… Alina Nedelcu este persoana care mi-a fost alături şi în fiecare sesiune am simţit că este acolo doar pentru mine, pentru a mă ajuta. M-a făcut să vorbesc cu uşurinţă despre tot ce simt. Este prima persoană care m-a făcut să fiu că o carte deschisa, să-mi pun sufletul în faţa ei şi nu mi-a fost deloc greu. Nu m-a judecat nicio clipă, de fiecare data m-a înțeles, m-a încurajat, m-a sprijinit. Alături de Alina am găsit pacea, echilibrul şi am reuşit să mă regăsesc, să acţionez pentru ca eu să fiu fericită cu mine. Cel mai important pentru mine este că am reuşit să comunic şi să îl cunosc cu adevărat pe partenerul meu, care între timp mi-a revenit soţ, deși atunci când am ajuns la Alina mă gândeam că despărțirea este unica soluție. În această călătorie, ghidată de Alina am putut să îmi îmbunătăţesc relaţia cu părinţii, ba chiar să devin mai apropiată de mama mea.

LILIANA TRUȚĂ

Alina m-a ajutat să mă regăsesc din nou pe mine, să pot să acționez cu curaj, fără frica, fără teama și mai ales cu încredere în mine. Alături de Alina am reușit să schimb mentalitatea de la „nu pot”, „nu sunt în stare” la „pot” și sunt „în stare”. Tot alături de ea am învățat să gestionez reacțiile mele în discuțiile cu ceilalți fără să mai simgt teama, presiune, furie, fără să simt cum pulsul o ia razna. Asta a schimbat reacții și relația cu soțul și copiii mei. În tot procesul acesta l-am descoperit pe Dumnezeu și am învățat să am o relație sinceră și personală cu El. În plus prin comunitatea pe care ea a creat-o am întâlnit oameni cu probleme similare în relația de cuplu și asta mi-a dat și mai multă încredere, curaj și putere.

Sunt recunoscătoare ca am putut participa in acest program!

De ce merită să te înscrii în acest program?

Programul "Fericiți Împreună" aduce o valoare inestimabilă, având în vedere că am obținut acreditarea în Maxwell Leadership Team cu o investiție de 2000 € și am investit 3000 € în programe de coaching și mentorat 1:1. Imaginează-ți cum ar fi pentru tine să investești 5000 € pentru a-ți salva relația. Ai face asta?


Dacă am aduna tot ce oferă programul “Fericiți Împreună”:


1. Un aspect valoros al programului este Workshopul "Sparge Gheața", care combină învățarea cu joaca și facilitează deschiderea partenerului către coaching. Interacțiunea cu alte cupluri oferă oportunitatea de a cunoaște persoane care se confruntă cu aceleași provocări și temeri, iar prin joc veți învăța să căutați împreună soluții la neînțelegerile voastre. (valoare 200 €)


2. Reaprinde Flacăra Pasiunii - Provocarea de 90 de zile este oportunitatea de a vă conecta mai profund și de a înțelege emoțiile, trăirile și nevoile celuilalt. Această provocare vă aduce bucurie și, în același timp, vă provoacă să vă descoperiți reciproc. 

(valoare 200 €)


3. Prin programul "Fericiți Împreună" vei avea acces la sesiuni înregistrate pe care le poți urmări și lucra în timpul celor 3 luni de program. Această resursă valoroasă îți oferă flexibilitate și posibilitatea de a recupera orice sesiune ai putea să ratezi. (valoare 200 €)


4. O sesiune săptămânală de coaching de grup (valoare 300 €)


5. 2 sesiuni 1:1 cu Alina Nedelcu (valoare 600 €)În total, programul "Fericiți Împreună" oferă o valoare excepțională, cu 6 module, peste 30 de ore de conținut și acces la platformă, înregistrări și sesiuni de coaching, totul cu o investiție de 1500 €.

 Însă mai am o veste bună, tu nu vei plăti 1500 €, ci 750 € aceleași beneficii cu jumătate de preț.

De ce fac asta?


 Pentru că eu cred în relații fericite. Și pentru că persoanele cu adevărat hotărâte au cel mai mare succes de reușită atunci când acționează pe loc pentru următoarele 24 de ore poți intra in program cu doar 300 €. Comparativ cu costurile unui avocat pentru un divorț, care pot ajunge la 400 €- 500 €, acest program oferă o soluție mai accesibilă pentru a repara relația și a evita traumele unei despărțiri.

100% Garanție

Prin programul Fericiți Împreună ai garanție 100%. După cele 3 luni de zile, dacă nu ai rezultatele dorite și nu se văd îmbunătățiri în relația ta de cuplu, în viața ta, vei putea prelungi programul cu încă 30 de zile și asta până ce vei avea rezultatele mult dorite. Pentru ca asta să se întâmple este necesar să parcurgi în primele 30 de zile tot programul, să faci toate exercițiile, să participi la minim 10 sesiuni de grup și să avem cele 2 sesiuni 1:1.

 
Toate persoanele care au urmărit tot programul, au făcut exercițiile și au participat în sesiunile de grup si individuale nu am avut pe nimeni care sa aiba nevoie sa prelungeasca programul. Consecvența aduce roade!

CURS ONLINE

12 PROVOCĂRI CARE ÎȚI ADUC SUCCESUL

997 lei 197 lei

Economisești 81% (800 lei)
02
Days
:
 
23
Hours
:
 
59
Minutes
:
 
59
Seconds

You missed out!

  • Access pe viață
  • Începi imediat după finalizarea plății
  • Access la viitoare lecții
  • X bonusuri
  • Access la grup privat de Facebook
  • 30 minute consultanță cadou

Notă Personală

Cât timp partenerii își doresc ca relația să continue, chiar dacă doar unul este dispus să se schimbe,muncească, să învețe pentru ca relația să fie îmbunătățită întotdeauna se poate.

Nu cred in relații perfecte, cred însă în relații fericite, pentru o relație fericită este necesar să învățăm să fim fericiți cu noi, în viața noastră. Făcând tu asta, energia din jurul tău se va schimba, incetul cu incetul si partenerul/ a ta se va schimba.

Relația de cuplu se clădește în fiecare zi! Nu astepta să ajungi la capătul puterilor sau ca celălalt să spună “vreau să divortăm” pentru a incepe să lupti pentru relația ta de cuplu.

>