Provocările- Secretul Succesului

Transformă-ți pierderile în câștig și atinge succesul dorit!” 

297 RON

1097 RON

Economisești 80 % (800 RON)


FORMAT PROGRAM

Curs Online

DURATĂ PROGRAM

19 ore

TEMATICĂ PROGRAM

Dezvoltare Personală

"

„Sunt recunoscătoare ca am putut participa in acest program în care am înțeles că toți oamenii au provocări și probleme. Nu sunt singura care trece prin stări negative. Am capatat încredere, curaj și am înțeles cât este de important să stai în comunități, să stai lângă oameni pozitivi, care să te încurajeze și să-ți dea încredere. Exact asta a creat Alina prin acest program. Am prins curaj, am încredere ca pot să trec peste orice.”


Liliana Truță

Ce ar însemna pentru tine să poți transforma pierderile în câștig și să folosești eșecurile trecute ca trambulină pentru succesul viitor?


Cum te-ar ajuta să dobândești abilitățile necesare pentru a preveni și anticipa eșecurile viitoare și să transformi problemele în oportunități?


Imaginează-ți ce s-ar întâmpla în viața ta dacă ai putea avea acces la instrumente și perspective esențiale care te-ar ajuta să-ți asumi responsabilitatea pentru propriul succes?


Provocarile- Secretul Succesului este un program revoluționar care constă în 12 sesiuni înregistrate, oferind acces imediat după achiziție. Prin acest program îți vei transforma perspectivele și vei observa schimbări pozitive în viața ta.


Am ales să abordardez teme cheie pentru ca tu să dobândești de instrumente valoroase.

CE VEI OBȚINE PRIN ACEST PROGRAM:

  • Vei avea abilitatea de a transforma pierderile în câștig: Vei fi echipat/echipată cu strategii și tehnici pentru a transforma experiențele negative în catalizatori pentru succesul viitor.
  • Vei putea să-ți asumi responsabilitatea personală: Cursul te va încuraja să-ți asumi responsabilitatea pentru propriul succes și să fii proactiv/proactivă în luarea deciziilor.
  • Vei dobândi încredere și motivație: Prin acest program, vei câștiga încredere în abilitățile și potențialul tău, motivându-te să îți urmezi visurile și să depășești orice obstacole.
  • Vei dezvolta abilități de rezolvare a problemelor: Vei dobândi strategii și tehnici pentru a transforma problemele în oportunități și pentru a găsi soluții eficiente.
  • Vei avea claritate și direcție: Cursul te va ghida în definirea obiectivelor și valorilor tale, oferindu-ți o viziune clară asupra viitorului și un plan de acțiune pentru succes.

În plus, vei beneficia de 2 sesiuni BONUS, de coaching de grup în care vei vedea cum prin întrebări persoanele participante și-au găsit propriile răspunsuri și pașii de acțiune care să le ajute să depășească obstacolele avute. 

Tu vei avea abilitatea de a-ți găsi propriile răspunsuri și proprii pași de acțiune! 


(Valoarea acestor 2 sesiuni demo bonus este de 150 €.)

Dă click pe butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ" pentru a cumpăra

Noul TU: Fără Limite acum.

297 RON

1097 RON

Economisești 80% (800 RON)


Notă: La check-out, veți obține acces digital instantaneu. Detaliile dvs. de conectare pentru toate programele digitale vor fi furnizate prin email.

Vă rugăm să verificați din nou căsuța de inbox și spam dacă nu ați găsit detaliile de conectare.

>