Obiceiurile de ASTĂZI
Influențează Succesul de Mâine

12 Practici Zilnice pentru o Viață de Succes” 

297 RON

1097 RON

Economisești 80% (800 RON)


FORMAT PROGRAM

Curs Online

DURATĂ PROGRAM

11 ore

TEMATICĂ PROGRAM

Dezvoltare Personală

"

Am intrat în acest program pentru că mi-am dorit să îmi setez obiectivele azi pentru a avea succes mâine. După prima sesiune de curs am avut de făcut și temă (adică să pun în practică ce am învățat, să nu rămână doar în teorie). Am învățat să ACȚIONEZ ACUM, să renunț la amânare și să ies din zona mea de confort.


Ciocan Voichița

Ai simțit vreodată că anumite obiceiuri te împiedică să atingi succesul pe care ți-l dorești? Te întrebi cum  poți să le schimbi în favoarea ta?


Sau poate și tu ai o grămadă de lucruri de făcut și te întrebi cum poți să-ți stabilești prioritățile astfel încât să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante și să eviți să te dispersezi?


Oboseala își spune cuvântul și încă nu ți-ai dat seama cum ai putea să aloci mai mult timp sănătății tale?


Partenerul de viață, familia și prietenii nu te înțeleg, nu te susțin și asta este frustrant pentru tine? Ai vrea ca ei să fie un spijin și să înțeleagă dorința ta de evoluție?


Iar toate acestea te fac să ai gânduri negative, anxietate? 


Vezi tu acestea erau întrebările participanților înainte de a intra în program. 


Atunci când învățăm să avem obiceiuri sănătoase, învățăm să prioritizăm corect, să ne detoxifiem de anxietate, stres, griji. O viață armonioasă înseamnă o viață echilibrată. 


Prin cursul acesta vei învăța să ai o viață fericită prin obiceiuri ecologice, pentru tine și familia ta.


Mai ai de făcut un singur pas, ești gata să ai viața pe care o meriți?

CE VEI OBȚINE PRIN ACEST PROGRAM:

  • Vei descoperi cum să-ți dezvolți o atitudine pozitivă și perseverența pentru a înfrunta provocările vieții cu mai mult curaj și încredere în propriile tale puteri.
  • Vei învăța cum să-ți identifici prioritățile personale și să gestionezi timpul într-un mod eficient, astfel încât să te poți concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru tine.
  • Vei afla tehnici și strategii practice pentru a-ți îmbunătăți sănătatea fizică și mentală, inclusiv cum să integrezi exercițiile fizice și o alimentație echilibrată în rutina ta zilnică.
  • Vei înțelege cât de valoroase sunt relațiile familiale și vei învăța cum să le menții armonioase și să investești în ele, pentru a-ți primi sprijinul și susținerea pe parcursul călătoriei tale spre succes.
  • Vei fi ghidat să-ți dezvolți gândirea pozitivă și să-ți manifești încrederea în propria ta putere de a-ți atinge visurile și obiectivele, pentru a-ți transforma încrederea în realitate.

Acest curs este cu adevărat special, și cu încredere pot spune că vei descoperi multe lecții valoroase care te vor ajuta să crești ca persoană și să atingi succesul pe care ți-l dorești în viață. Fiecare pas mic pe care-l vei face în direcția învățării și aplicării acestor obiceiuri te va aduce mai aproape de împlinirea ta personală și profesională. 

Pentru un rezultat garantat am creat un caiet de lucru pentru fiecare lecție, pentru ca tu să poți cu ușurință implementa tot ceea ce înveți din sesiunile înregistrate. 

Toate astea în ritmul tău și fără presiune.

Dă click pe butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ" pentru a cumpăra 

Obiceiurile de ASTĂZI Influențează Succesul de Mâine acum.

297 RON

1097 RON

Economisești 80% (800 RON)


Notă: La check-out, veți obține acces digital instantaneu. Detaliile dvs. de conectare pentru toate programele digitale vor fi furnizate prin email.

Vă rugăm să verificați din nou căsuța de inbox și spam dacă nu ați găsit detaliile de conectare.

>