Lenea în Relație

Știi momentul acela în care tot ce ai vrea să faci este să stai în pijamale, confortabil, să nu faci nimic? Eventual să bei un ceai și să citești o carte bună? Sau să te uiți la un film? Cu alte cuvinte să lenevești? Și sunt convinsă că și tu îți dorești asta uneori. Poate chiar faci asta uneori. Atunci când ajungem să petrecem mai mult timp decât ar trebui lenevind, știi ce se întâmplă?

Exact, rezultatele nu mai apar, de fapt ele dispar.

Știi care este partea proastă? Dacă ai o zi proastă, și faci asta odată, la ceva timp o să mai găsești o zi în care să-ți permiți să faci asta din nou. Pentru că firea omului este de așa natură încât să implementeze foarte repede obiceiurile mai puțin benefice, o să  te trezești că petreci foarte mult timp stând în pijamale, tolănit pe canapea Nu de mult  m-am surprins că fac asta mai mult decât ar trebui, și nu-mi aduce niciun beneficiu în business -ul meu, dar nici în viața mea personală.

 Da, odată la ceva timp este important să avem grijă de noi, dar când exagerăm în a face doar lucrurile care ne sunt confortabile, comode și care ne duc în lene, ei bine nu este tocmai în regulă.

Nu știu tu, dar eu nu am auzit încă nici un om de afaceri cu milioane de dolari care să spună că el tot ce face este să lenevească. Secretul succesului: lenea!! NU, nu am auzit asta și te asigur că nu va exista niciodată! Așa că nu-ți face speranțe 🙂

Tu ai auzit de „lene în relație?”

Când a fost ultima oară când ai ieșit din pijamale, ai lăsat filmul sau cartea din mănă și ai făcut ceva practic prin care să-i arăți celuilalt într-un mod intenționat că ție îți pasă și că tu vrei că relația voastră să fie altfel de acum înainte?

M-am surprins că nu doar în business -ul meu am devenit leneșă, ci chiar și  în relația mea.

Deși fac unele lucruri pentru soțul meu și împreună cu soțul meu, m-am surprins că nu mai sunt atât de intenționată în a mă sigura că atunci când el vine acasă, găsește femeia de care s-a îndrăgostit în urmă cu opt ani de zile.

 Mă surprind că nu mai îngrijesc atât de mult să arăt bine, la fel cum făceam asta în trecut. Pentru că îmi permit să stau în pijamale toată ziua, pentru că lucrez de acasă.

Tocmai de aceea angajamentul meu este ca de astăzi înainte în fiecare seară când soțul meu vine acasă eu să arăt bine, pentru ca soțul meu să se simtă atras să vină acasă cât mai devreme.

Lenea într-o relație poate deveni un obicei mult mai ușor de implementat decât acțiunea intenționată.

Tocmai de aceea noi suntem cei care putem să ne dezvoltăm “ mușchiul” autocontrolului.

Pentru a ieși din această lene, vă trebui să renunțăm la obiceiurile neproductive. Și atenție, nu facem asta pentru celălalt, o facem în primul rând pentru noi

Sunt 8 lucruri NEGATIVE care se întâmpla atunci când apare lenea în relație

1 Nu te mai simți apreciat de partener și în curând nu te vei mai aprecia nici tu pe tine, când asta se întâmpla duce către al 2lea lucru: ne scade stima de sine

3 Devenim frustrați

4 Frustrare care va duce la alte alegeri proaste pentru noi înșine… De exemplu, mai mănânc o prăjitură, oricum sunt urâtă, oricum nu mă place, de fapt ce spun este: oricum nu mă plac

5 Odată cu toate astea, o să încep să mă enervez mai repede, devin mai irascibilă. La ce rezultate crezi că vor duce aceste acțiuni? Exact! O să-l îndepărtez pe celălalt și mai mult de mine

6 Din cauză că îl îndepărtez o să caute motive să stea cât mai mult plecat, să fie ocupat, pentru că acasă nu găsește o energie bună

7 Eu o să încep să cred că mă înșală, o să devin nevrotică, temătoare

8 Nu o să vrea să mai comunicăm, de teamă că orice spune mă supară, și lipsa comunicării duce încet, dar sigur la o ruptură.

 Iată cum prin 3 moduri poți să rupi toată această barieră care s-a creat.

1 Să începi să ai grijă de tine, pentru tine, și abia apoi și pentru el!

2 Apreciază-te! Zilnic caută motive pentru care tu să te apreciezi și să -l apreciezi pe celălalt. Este mult mai simplu să vedem doar părțile lui negative. Dar te asigur că are și lucruri care îți plac, că doar ești lângă el

3 Surprinde-te și surprinde-l pe partener! Fă-ți un cadou fără nici un motiv- pur și simplu pentru că meriți, fă-i un cadou partenerului fără nici un motiv!

Eu sunt Alina Nedelcu și dacă te regăsești în ce am împărtășit cu tine, sau vrei mai multe informații legat de relații, urmărește următorul articol. În fiecare vineri va apărea un material nou-nouț!

între timp te așteptăm și în comunitatea Club de Dezvoltare Personală cu Alina Nedelcu 

S-ar putea să îți placă și

DESPRE MINE

Misiunea mea este să te ajut să te REÎNDRĂGOSTEȘTI de partenerul tău rezolvând adevărata problemă, odată pentru totdeauna, fără consiliere sau terapie de cuplu, simplu și eficient prin COACHING RELAȚIONAL.

CONECTEAZĂ-TE

Shopping Cart