Falimentul din Relațiile Mele

Falimentul relațional este la fel de dureros că orice faliment pe care îl poți experimenta… Te face să te simți gol, nepuntincios, epuizat și parcă parcă ai renunța la tot. Eu așa m-am simțit în ultimele săptămâni și asta pentru că am pierdut din vedere cele mai importante lucruri pentru mine…

De fapt m-am pierdut pe mine și rătăceam departe de cine sunt și departe de tot ce era important pentru mine.

Din fericire mi-am dat repede seama de punctul în care am ajuns atunci când soțul meu a afirmat exasperat: „Sper că weekend-ul asta nu mai ai de gând să lucrezi!”

Nu mă înțelege greșit, iubesc ceea ce fac, ador să merg și să adaug valoare în comunități, în companii, să lucrez cu oamenii în mod personal.

În trecut eram angajata unei companii care îmi ocupa tot timpul, de cele mai multe ori lucram cate 10-12 ore chiar și în weekend, acum însă am ajuns să lucrez pentru companii și cumva tot acolo sunt, chiar dacă din angajat am devenit colaborator.

Săptămâna trecuta am ajuns la coafor după n reprogramări făcute, deși salonul este în cartierul meu.

Atunci am înțeles!
Fraza soțului meu m-a făcut să înțeleg că pierdusem din vedere relațiile la care în ultimii 2 ani am lucrat intenționat pentru a le îmbunătăți.

Prima relație este cea cu Dumnezeu și cu mine, iar când în relația cu tine nu îți este bine nimic nu este bine. Deși relația cu Dumnezeu exista, era mai mult o sarcină pe care să o pot bifa la finalul zilei, fără a mai avea consistență.

După care în relația cu soțul meu, acesta tot ce auzea de la mine când venea cu propunerea de a petrece un timp liber împreună era: „facem ce vrei tu dar îmi iau laptopul cu mine, sau tableta”, și asta când nu îi omoram tot cheful spunandu-i „da nu e un moment bun acum pentru că trebuie să lucrez”.

Prieteni? Familie extinsă? Nu răspundeam la telefon și de fiecare dată spuneam o să sun eu mai târziu… Și chiar am revenit mai târziu, după 3-4 săptămâni…

Cum am reușit să ies din acest faliment relațional?
Așa cum spuneam m-am întors la ceea ce conta pentru mine, m-am realiniat cu valorile mele, după care am început să prioritzez în funcție de acestea și am apelat la mentori care să mă ajute să văd punctele oarbe, ca data viitoare să pot să prevăd aceste lucruri mult mai dinainte.

Dacă a funcționat? Desigur și știu că va funcționă pentru oricine le pune în practică! Ba mai mult aceste tehnici mă vor ajuta să prevăd următoarea vale din relațiile mele.

Dacă acest material ți-a fost de folos și vrei să ai acces la mai multe informații legat de cum să ai o relație de cuplu fericită și o comunitate cu care să dezbatem sătămânal astfel de subiecte, te aștept în grupul de Facebook: 𝘍𝘦𝘳𝘪𝘤𝘪𝘵̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ | 𝘛𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵̦𝘪𝘪, 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘪̂𝘯 𝘤𝘶𝘱𝘭𝘶

Click pe link și hai cu noi:https://www.facebook.com/groups/fericitiimpreuna

S-ar putea să îți placă și

DESPRE MINE

Misiunea mea este să te ajut să te REÎNDRĂGOSTEȘTI de partenerul tău rezolvând adevărata problemă, odată pentru totdeauna, fără consiliere sau terapie de cuplu, simplu și eficient prin COACHING RELAȚIONAL.

CONECTEAZĂ-TE

Shopping Cart