DESPRE MINE

Bună, sunt Alina Nedelcu

Speaker, Trainer și Coach relațional 

Astăzi mă declar o femeie, soție, fiică, soră și prietenă împlinită. Am o relație extrem de fericită alături de cel care îmi este soț de mai bine de 8 ani, o relație frumoasă astăzi cu părinții mei și pot spune că am cu adevarat cei mai buni prieteni.

Dar asta nu a fost tot timpul așa.

În cei 30 de ani am trecut prin traume, abuzuri, relații amoroase neîmplinite, depresie, un posibil avort, și am fost la un pas de a divorța.

În 2017 aveam să trec printr-o depresie, cauzată de neiubire, neîmplinire, neiertare față de mine, față de părinții mei, față de profesia mea. 

Ceea ce m-a ajutat la acel moment a fost că am început să lucrez cu un coach și să urmez programe de dezvoltare personală, iar în 2019 m-am certificat ca și consilier în dezvoltare personală, din dorința de a ajuta oamenii să evite văile prin care eu am trecut.

În 2020 am devenit Coach, Trainer și Speaker certificat Maxwell Leadership, asta se întâmpla exact atunci când eu și soțul meu am devenit pe nesimțite niște străini și fără ca măcar să știm către ce prăpastie ne îndreptăm. Simțeam că nu ne mai cunoaștem, să nu ne mai dorim și să nu ne mai iubim. În afară de o veche prietenie (căci trecuse 6 ani de căsnicie) parcă nu ne mai lega nimic. 

A fost dureros să trec prin asta singură, nu a fost nimeni care să mă învețe sau să mă ajute. Nici măcar nu știam cum să-i spun soțului ceea ce simțeam. 

Învățând coaching și consultanță comportamentală am învățat să mă cunosc, să-mi cunosc și să-mi înțeleg soțul, ceea ce a fost un proces greoi pentru noi, căci testam lucruri și nu aveam din prima rezultatele dorite.

Astăzi, 2 ani mai târziu  suntem mai fericiți și mai îndrăgostiți decât am fost vreodată.

Odată ce noi am reușit am știut că pot ajuta și alte persoane să nu mai treacă prin durerea, neajutorarea simțită atunci când căsnicia lor pare să se destrame și simt neputința de a face ceva.

Cum ar fi dacă…

Te-ai trezi cu mirosul de cafea proaspătă lângă pat adusă de partener în timp ce te cu mângâie și te sărută ușor? Ori dacă ai fi surprins cu mâncarea preferată, cu daruri inopinante sau o cină romantică fără să fie un eveniment special? Iar toate astea se întâmplă după ani de relație.

Așa se transformă relațiile oamenilor cu care lucrez în programele mele. De aproape 2 ani ajut partenerii de cuplu prin coaching și consultanță comportamentală în care sunt acreditată, să-și dea o nouă șansă, să nu se mai gândească la despărțire sau divorț, regăsind iubirea și reaprizând pasiunea din relația lor.

Clienții îmi spun adesea că nu credeau că poate exista o asemenea iubire pe care ei să o facă posibilă.

Diplome și certificări

Trainer, coach și speaker Maxwell Leadership Certified Team

Trainer și Consultant Comportamental Metoda Maxwell D.I.S.C.

Consilier în dezvoltare personală

5/5

Atunci când am început să lucrez cu Alina, este speriată, furioasă, nu îmi plăcea cine devenisem și nu îmi plăcea de oamenii din jurul meu… Alina Nedelcu este persoana care mi-a fost alături şi în fiecare sesiune am simţit că este acolo doar pentru mine, pentru a mă ajuta. M-a făcut să vorbesc cu uşurinţă despre tot ce simt. Este prima persoană care m-a făcut să fiu că o carte deschisa, să-mi pun sufletul în faţa ei şi nu mi-a fost deloc greu. Nu m-a judecat nicio clipă, de fiecare data m-a înțeles, m-a încurajat, m-a sprijinit.  Alături de Alina am găsit pacea, echilibrul şi am reuşit să mă regăsesc, să acţionez pentru ca eu să fiu fericită cu mine. Cel mai important pentru mine este că am reuşit să comunic şi să îl cunosc cu adevărat pe partenerul meu, care între timp mi-a revenit soţ, deși atunci când am ajuns la Alina mă gândeam că despărțirea este unica soluție. În această călătorie, ghidată de Alina am putut să îmi îmbunătăţesc relaţia cu părinţii, ba chiar să devin mai apropiată de mama mea.

ANDREEA IACOB

PASUL URMĂTOR

Ești gata să ai cu adevărat o relația fericită, simplu și ușor fără să ai parte de certuri sau discuții dacă partenerul nu conștientizează nevoia unui astfel de proces?

Primul lucru pe care îl vom face este să rezervăm o sesiune individuală pentru descoperirea problemelor și a blocajelor din relația ta. Pe parcursul acestei întâlniri vom face un plan de acțiune și îți voi arăta cum prin ecosistemul creat de mine poți ajunge să ai relația fericită mult visată.

După aceasta, discutăm cel mai bun mod de a merge mai departe și de a decide care dintre programele mele va fi potrivit pentru tine.

Shopping Cart