DESPRE MINE

Bună, sunt Alina Nedelcu
Speaker, Trainer și Coach relațional

DESPRE MINE

Bună, sunt Alina Nedelcu
Speaker, Trainer și Coach relațional
Astăzi mă declar o femeie, soție, fiică, soră și prietenă împlinită. Am o relație extrem de fericită alături de cel care îmi este soț de mai bine de 8 ani, o relație frumoasă astăzi cu părinții mei și pot spune că am cu adevărat cei mai buni prieteni.

Dar asta nu a fost tot timpul așa.

În cei 30 de ani am trecut prin traume, abuzuri, relații amoroase neîmplinite, depresie, un posibil avort, și am fost la un pas de a divorța.

2017

În 2017 aveam să trec printr-o depresie, cauzată de neiubire, neîmplinire, neiertare față de mine, față de părinții mei, față de profesia mea.

2019

Ceea ce m-a ajutat la acel moment a fost că am început să lucrez cu un coach și să urmez programe de dezvoltare personală, iar în 2019 m-am certificat ca și consilier în dezvoltare personală, din dorința de a ajuta oamenii să evite văile prin care eu am trecut.

2020

În 2020 am devenit Coach, Trainer și Speaker certificat Maxwell Leadership, asta se întâmpla exact atunci când eu și soțul meu am devenit pe nesimțite niște străini și fără ca măcar să știm către ce prăpastie ne îndreptăm. Simțeam că nu ne mai cunoaștem, să nu ne mai dorim și să nu ne mai iubim. În afară de o veche prietenie (căci trecuse 6 ani de căsnicie) parcă nu ne mai lega nimic. 

De ce coach relațional?

A fost dureros să trec prin asta singură, nu a fost nimeni care să mă învețe sau să mă ajute. Nici măcar nu știam cum să-i spun soțului ceea ce simțeam.

Învățând coaching și consultanță comportamentală am învățat să mă cunosc, să-mi cunosc și să-mi înțeleg soțul, ceea ce a fost un proces greoi pentru noi, căci testam lucruri și nu aveam din prima rezultatele dorite.

Astăzi, 2 ani mai târziu suntem mai fericiți și mai îndrăgostiți decât am fost vreodată.

Odată ce noi am reușit am știut că pot ajuta și alte persoane să nu mai treacă prin durerea, neajutorarea simțită atunci când căsnicia lor pare să se destrame și simt neputința de a face ceva.

Cum ar fi dacă...

Te-ai trezi cu mirosul de cafea proaspătă lângă pat adusă de partener în timp ce te cu mângâie și te sărută ușor?
Ori dacă ai fi surprins cu mâncarea preferată, cu daruri inopinante sau o cină romantică fără să fie un eveniment special?
Iar toate astea se întâmplă după ani de relație.
Așa se transformă relațiile oamenilor cu care lucrez în programele mele.
De aproape doi ani ajut partenerii de cuplu prin coaching și consultanță comportamentală în care sunt acreditată, să-și dea o nouă șansă, să nu se mai gândească la despărțire sau divorț, regăsind iubirea și reaprizând pasiunea din relația lor.
Clienții îmi spun adesea că nu credeau că poate exista o asemenea iubire pe care ei să o facă posibilă.

Diplome și certificări

Trainer, coach și speaker Maxwell Leadership Certified Team

În 2020 Maxwell Leadership Certified Team am fost acreditată ca și trainer, coach și speaker după ce am urmat cursurile necesare și pe care le continui și astăzi. JMT nu este un curs de 3 luni, ci o facultate pe care o faci toată viața. 

Consultant Comportamental Metoda Maxwell D.I.S.C.

Am devenit consultant în urma evaluarii de acreditare. În calitate de consultat comportamental am calitatea de a interpreta evaluarile D.I.S.C. și de a crea un plan personalizat clientului pe baza metodei Maxwell D.I.S.C. 

Trainer Comportamental Metoda Maxwell D.I.S.C.

Acreditarea de trainer comportamental Metods Maxwell D.I.S.C am obținut-o în urma evaluării și îmi oferă dreptul de a folosi informațiile în ce privește analiza comportamnetală la nivel teoretic în sesiuni de grup sau companii. 

Alina ,vreau să-ți mulțumesc pentru că prin felul în care tu mi-ai explicat raportul comportamental m-ai făcut să înțeleg ce fac bine, ce fac mai puțin bine, cum pot să devin cea mai bună versiune a mea și mai ales că m-ai ajutat să vad acele puncte oarbe pe care eu nu le vedeam și din cauza cărora mi-am periclitat relația cu soțul și cei 2 copii.

Prin acest proces de coaching și prin profesionalismul de care tu ai dat dovadă la fiecare sesiune m-ai ajutat să găsesc resurse și soluții acolo unde eu vedeam doar probleme. Deși tu nu ai încă copii, prin perspectiva pe care mi-ai dat-o m-ai ajutat să îmbunătățesc relația cu cei doi copii, unul adolescent și celălalt fiind deja adult. Astăzi mă bucur de o relație frumoasă și fericită alături de soțul meu și am învățat să profităm la maxim de momentele împreună.

Ești minunată și abia aștept să trec la următorul nivel alături de tine printr-un nou proces de coaching!

MARIANA TRANDAFIR

Atunci când am început să lucrez cu Alina, eram speriată, furioasă, nu îmi plăcea cine devenisem și nu îmi plăcea de oamenii din jurul meu… Alina Nedelcu este persoana care mi-a fost alături şi în fiecare sesiune am simţit că este acolo doar pentru mine, pentru a mă ajuta. M-a făcut să vorbesc cu uşurinţă despre tot ce simt. Este prima persoană care m-a făcut să fiu că o carte deschisa, să-mi pun sufletul în faţa ei şi nu mi-a fost deloc greu. Nu m-a judecat nicio clipă, de fiecare data m-a înțeles, m-a încurajat, m-a sprijinit. Alături de Alina am găsit pacea, echilibrul şi am reuşit să mă regăsesc, să acţionez pentru ca eu să fiu fericită cu mine. Cel mai important pentru mine este că am reuşit să comunic şi să îl cunosc cu adevărat pe partenerul meu, care între timp mi-a revenit soţ, deși atunci când am ajuns la Alina mă gândeam că despărțirea este unica soluție. În această călătorie, ghidată de Alina am putut să îmi îmbunătăţesc relaţia cu părinţii, ba chiar să devin mai apropiată de mama mea.

ANDREEA IACOB

Alina m-a ajutat să mă regăsesc din nou pe mine, să pot să acționez cu curaj, fără frica, fără teama și mai ales cu încredere în mine. Alături de Alina am reușit să schimb mentalitatea de la „nu pot”, „nu sunt în stare” la „pot” și sunt „în stare”. Tot alături de ea am învățat să gestionez reacțiile mele în discuțiile cu ceilalți fără să mai simgt teama, presiune, furie, fără să simt cum pulsul o ia razna. Asta a schimbat reacții și relația cu soțul și copiii mei. În tot procesul acesta l-am descoperit pe Dumnezeu și am învățat să am o relație sinceră și personală cu El. În plus prin comunitatea pe care ea a creat-o am întâlnit oameni cu probleme similare în relația de cuplu și asta mi-a dat și mai multă încredere, curaj și putere.

Sunt recunoscătoare ca am putut participa in acest program!

LILIANA TRUȚĂ

Următorii pași

Ești gata să ai cu adevărat o relația fericită, simplu și ușor fără să ai parte de certuri sau discuții dacă partenerul nu conștientizează nevoia unui astfel de proces?

1.

Sesiune individuală

Primul lucru pe care îl vom face este să rezervăm o sesiune individuală pentru descoperirea problemelor și a blocajelor din relația ta.

Pe parcursul acestei întâlniri vom face un plan de acțiune și îți voi arăta cum prin ecosistemul creat de mine poți ajunge să ai relația fericită mult visată.

2.

Program de coaching

Discutăm cel mai bun mod de a merge mai departe și de a decide care dintre programele mele va fi potrivit pentru tine.

Îți voi oferi pașii concreți pentru îmbunătățirea relației de cuplu.

Vei avea claritate legat de punctul în care se află în relația de cuplu.

3.

Relație fericită

Depășește problemele și trăiește relația fericită pe care ți-o dorești.

Beneficiază de experiența de a fi ghidat de un expert coach în proces, pas cu pas.

Descarcă Ghidul Gratuit

PIERDUT ÎN 2

Descarcă ghidul “Pierdut în 2” pentru a afla cei 7 pași secreți prin care să redescoperi persoana de care te-ai îndrăgostit cândva. Dacă dorești să îl regăsești pe celălalt de la începutul relației care îți promitea că mereu veți fi împreună și fericiți, dar nu știi de unde să începi, descarcă GRATUIT acest e-book.

Descărcare ghid gratuit Pierdut in 2
>