Ce este Îndrăgostirea?

Gary Chapman afirmă: „Oricât de palpitant ni s-ar părea să fim îndrăgstiți,  această stare este de scurtă durată și, în mare parte, este caracterizată prin egoism, este individualistă și nu presupune decât posibilitatea de a fi stransformată și completată. Iubirea adevărată însă spijină starea de bine a partenerului și se bazează pe rațiune, voință și disciplină.”

În cele 2 poze din coperta acestui post sunt eu cu soțul meu. Prima poză (stânga sus) este o poză din 2013, pe când de-abia ne cunoscusem, este o poză făcută la primele noastre întâlniri și simțeam amândoi fiorii îndragostirii: râdeam foarte mult (după cum se observă în poză), ne doream să petrecem din ce în ce mai mult timp unul cu celălalt, ne sunam de cel puțin 2-3 ori pe zi și vorbeam zilnic prin nenumărate mesaje, eram fericiți unul cu celălalt. 

A 2a poză este făcută în 2019 când ne apropriam către cea mai adâncă vale din relația noastră… 

Vezi tu, în prima poză eram îndrăgostiți și ca majoritatea oamenilor nu ne-am dat seama că aceasta este de scurtă durată, credeam sau mai bine spus speram amandoi că această stare va rămâne veșnică, dar mai ales că din ce în ce vom fi mai fericiți fără să deăundem prea mult efort. Adică, da, au apărut mici neînțelegeri când ne-am mutat împreună până am învățat să conviețuim împreună, și credeam noi că ala a fost cel mai mare hop în relația noastră. Upppssss!! Mare greșeală am făcut! 

După cum se vede, 6 ani mai târziu nu ne mai zâmbeam deși eram în vacanță când a fost poza făcută, nu ne mai sunam la fel de des, mesajele și telefoanele dintre noi erau doar pentru a ne trasmite o listă de cumpărături sau să hotărâm ce cinăm… Iar lucrurile astea ne-au făcut să ne pierdem, să ne distanțăm până acolo unde a fost nevoie de o decizie: continuăm sau divorțăm. 

Am ales să continuăm cu promisiunea că fiecare va depunde efort intenționat pentru ca relația să nu fie una bună, ci una fericitiă!

Peste 2 luni sărbătorim 8 ani de căsătorie! Sărbătorim fericiți! 

Dacă acest material ți-a fost de folos și vrei să ai acces la mai multe informații legat de cum să ai o relație de cuplu fericită și o comunitate cu care să dezbatem sătămânal astfel de subiecte, te aștept în grupul de Facebook: 𝘍𝘦𝘳𝘪𝘤𝘪𝘵̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯𝘢̆ | 𝘛𝘰𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘦𝘭𝘢𝘵̦𝘪𝘪, 𝘥𝘳𝘢𝘨𝘰𝘴𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘱𝘢𝘴𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘪̂𝘯 𝘤𝘶𝘱𝘭𝘶

Click pe link și hai cu noi:https://www.facebook.com/groups/fericitiimpreuna

S-ar putea să îți placă și

DESPRE MINE

Misiunea mea este să te ajut să te REÎNDRĂGOSTEȘTI de partenerul tău rezolvând adevărata problemă, odată pentru totdeauna, fără consiliere sau terapie de cuplu, simplu și eficient prin COACHING RELAȚIONAL.

CONECTEAZĂ-TE

Shopping Cart