5 STÂLPI ai unei Căsnicii Fericite
 

Fundația este cea care asigura stabilitatea unei construcții” 

397 RON

1397 RON


FORMAT PROGRAM

Curs Online

DURATĂ PROGRAM

6 ore

TEMATICĂ PROGRAM

Dezvoltare Relațională

"

Sunt tare recunoscătoare căci am reușit să identific piedicile și să avansez în mod concret prin pașii pe care i-am parcurs. Apariția rezultatelor m-au făcut să continui. 

Am câștigat în determinare, în eficiență și am înlocuit frustrarea cu bucurie, bucuria de a reuși să fac lucruri pe care înainte nu reușeam să le fac, bucuria de a termina lucuri pe care le lăsasem începute și bucuria de a trăi fiecare zi cu sarcinile și provocările sale.Cristina Roșu

5 Stâlpi ai unei Căsnicii Fericite te invită să pornești într-o călătorie captivantă spre construirea și menținerea unei relații de cuplu sănătoase și pline de fericire.


Cu ajutorul a cinci lecții cheie, acest program te va ghida în explorarea fundației unei relații puternice și satisfăcătoare.

Iată care sunt cei 5 Stâlpi Cheie:

  • STÂLPUL 1: Aducere aminte te invită să îți amintești de momentele speciale și conexiunile profunde care v-au adus împreună în primul rând. Această lecție te va ajuta să recâștigi și să menții romantismul și intimitatea în relația ta.
  • STÂLPUL 2: Valorile te îndeamnă să explorezi valorile tale personale și valorile partenerului tău. Înțelegerea și respectarea valorilor reciproce sunt cheia unei comunicări mai bune și a unei compatibilități mai puternice.
  • STÂLPUL 3: Obiective și Pasiuni Comune te îndrumă să creați visuri și obiective comune în relația voastră. Atunci când aveți direcții și vise comune, veți simți o legătură mai strânsă și un scop mai mare împreună.
  • STÂLPUL 4: Abundența Financiară îți oferă instrumente și sfaturi pentru a gestiona finanțele în cuplu și pentru a construi o bază financiară solidă. O bună înțelegere a aspectelor financiare te poate elibera de stresul financiar și poate îmbunătăți viața voastră în comun.
  • STÂLPUL 5: Descoperă nivelul pasiunii din relația ta te ajută să redescoperi pasiunea și excitația în relația voastră. Această lecție te îndeamnă să explorezi noi modalități de a vă conecta și a vă bucura unul de celălalt.

Dacă vei urma cu atenție aceste cinci lecții și le vei aplica în viața ta de cuplu, vei construi o relație fericită, plină de iubire, înțelegere și satisfacție reciprocă.

Fiecare lecție aduce o contribuție unică la fundația voastră relațională, pregătindu-vă pentru o viață de cuplu împlinită și fericită

Dă click pe butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ" pentru a cumpăra 

5 STÂLPI ai unei Căsnicii Fericite acum.

397 RON

1397 RON


Notă: La check-out, veți obține acces digital instantaneu. Detaliile dvs. de conectare pentru toate programele digitale vor fi furnizate prin email.

Vă rugăm să verificați din nou căsuța de inbox și spam dacă nu ați găsit detaliile de conectare.

>